Czas na przeczytanie
mniej niż 1 min.
Pierwsze warsztaty cyklu: "Fizjologia smaku, czyli jak degustujemy" odbędą się 4 grudnia.
Pierwsze warsztaty cyklu: "Fizjologia smaku, czyli jak degustujemy" odbędą się 4 grudnia.
Zajmiemy się na nich między innymi fizjologią funkcjonowania ludzkich zmysłów w odniesieniu do degustacji wina i innych produktów, odbieraniem i przetwarzaniem bodźców, czynnikami wpływającymi na percepcję oraz rolą psychiki w procesie degustacji.
Wszystkie spotkania będą miały charakter warsztatów, będą obejmować zarówno teorię jaki i ćwiczenia praktyczne.
Warsztaty dedykowane są osobom chcącym rozwijać swoje umiejętności i mocno zainteresowanym tematem wina – będziemy omawiać sporo szczegółów. Nie są jednak przeznaczone wyłącznie dla osób zaawansowanych – każdy temat zaczniemy od podstaw.
Pełny opis warsztatów jest dostępny na www.enoportal.pl
Bilety do nabycia na stronie Winnicy Sztukówka