.

Poprzedni artykuł
Następny artykuł

Winobranie, kolacja z winem i relaks w Merzęcinie

 
Czas na przeczytanie
mniej niż
1 min.
Przeczytałeś
Sierpień 31, 2017 - 09:44
Posted in:
0 comments

Winnica wydała owoce. Czas na zbiory. Kończy się rok pracy, troski i pielęgnacji. To wielkie wydarzenie i pierwszy krok w przemianie kiści winogron w szlachetny trunek. Dołącz do nas i poznaj dogłębnie pierwszy etap powstawania wina. Od zbioru przez prace w przetwórni. Wspólnie z enologiem Piotrem Stopczyńskim poznamy tajniki procesu winifikacji. A po pracowitym dniu zapraszamy do sal pałacowych na uroczystą kolację połączoną z degustacją win oraz odprężające zabiegi w winnym Grape Spa.

Terminy *:  

29.09 - 01.10.2017 r. - rezerwacja poprzez kontakt z recepcją Pałacu (recepcja@palacmierzecin.pl)

06.10 - 08.10.2017 r. - rezerwacja poprzez kontakt z recepcją Pałacu (recepcja@palacmierzecin.pl)

* organizator zastrzega sobie możliwość zmiany terminu, w przypadku niekorzystnych warunków pogodowych

Pakiet obejmuje

Winobranie: dwa dni w winnicy – udział w pełnym cyklu przetwarzania winogron (zbieranie owoców,
odszypułkowywanie, prace w przetwórni). Spotkanie z dyplomowanym 
enologiem Pałacu Mierzęcin, oraz

• uroczystą kolację połączoną z degustacją mierzęcińskich win

• dwie godziny w strefie wellness, w której do dyspozycji gości są: basen, jacuzzi oraz świat saun (sauna fińska, grota aromatyczna, caldarium, sauna na podczerwień, grota inhalacyjna, łaźnia rzymska, grota skalna z wodospadem, tepidarium, wypoczywalnia),

• dwa noclegi z wyżywieniem (2 x śniadanie, 2 x lunch (w tym jeden z degustacją win), 2x kolacja (w tym jedna uroczysta w salach pałacowych z degustacją win)

cena: 890 PLN

 

Grupy zainteresowane ofertą prosimy o kontakt z
działem marketingu: 
marketing@palacmierzecin.pl
tel.
kom. 603 583 314