1 minute
Winnica wydała owoce. Czas na zbiory. Kończy się rok pracy, troski i pielęgnacji. To wielkie wydarzenie i pierwszy krok w przemianie kiści winogron w szlachetny trunek. Dołącz do nas i poznaj dogłębnie pierwszy etap powstawania wina. Od zbioru przez prace w przetwórni. Wspólnie z enologiem Piotrem Stopczyńskim poznamy tajniki procesu winifikacji. A po pracowitym dniu zapraszamy do sal pałacowych na uroczystą kolację połączoną z degustacją win oraz odprężające zabiegi w winnym Grape Spa.
Terminy *:
29.09 - 01.10.2017 r. - rezerwacja poprzez kontakt z recepcją Pałacu (recepcja@palacmierzecin.pl)
06.10 - 08.10.2017 r. - rezerwacja poprzez kontakt z recepcją Pałacu (recepcja@palacmierzecin.pl)
* organizator zastrzega sobie możliwość zmiany terminu, w przypadku niekorzystnych warunków pogodowych
Pakiet obejmuje
Winobranie: dwa dni w winnicy – udział w pełnym cyklu przetwarzania winogron (zbieranie owoców,
odszypułkowywanie, prace w przetwórni). Spotkanie z dyplomowanym
enologiem Pałacu Mierzęcin, oraz
• uroczystą kolację połączoną z degustacją mierzęcińskich win
• dwie godziny w strefie wellness, w której do dyspozycji gości są: basen, jacuzzi oraz świat saun (sauna fińska, grota aromatyczna, caldarium, sauna na podczerwień, grota inhalacyjna, łaźnia rzymska, grota skalna z wodospadem, tepidarium, wypoczywalnia),
• dwa noclegi z wyżywieniem (2 x śniadanie, 2 x lunch (w tym jeden z degustacją win), 2x kolacja (w tym jedna uroczysta w salach pałacowych z degustacją win)
cena: 890 PLN
Grupy zainteresowane ofertą prosimy o kontakt z
działem marketingu:
marketing@palacmierzecin.pl
tel.
kom. 603 583 314